XFlow Inverter Kolam Pompa - Kolam Renang Péruquari Frekuensi Pompa

XFlow Inverter Kolam Pompa

Fitur produk

* Super sepi kusabab Téhnologi InverSilence
* Operasi Gampang nganggo hiji klik bachwash
* Kaamanan Kaamanan Ganda pikeun misahkeun cai & listrik
* Panyusun termal-termal
* Segel mékanis SUS316
* IP55 & Kelas F


jéntré produk

panalungtikan

INVERSilence technology - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Téhnologi InverSilence

Dilengkepan InverSilence Téhnologi, pompa kolam renang inverter XFlow ngajalankeun kapasitas 40% dugi 100%, anu cocog pikeun sirkulasi cai sareng saringan di kolam renang padumukan.

Sepi Super

Thanks to the InverSilence Technology, XFlow is the best solution to dramatically reduce noise, the minimum sound pressure is 49 dB(a) at 1m distance.

Super Quiet - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Gancang payback

Dibandingkeun sareng pompa sanés, pompa kolam renang inverter XFlow meakeun tanaga kurang tanaga, anu ngamungkinkeun anjeun meunang bayaran dina 1,5 taun.

rapid payback - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Tanggung jawab: ukuran kolam renang dina 60m3, 2 giliran / dinten, dina 180 dinten usum kolam renang , 1 péngkolan / dinten dina 185 dinten usum.

Hiji klik backwash

XFlow inverter pompa layar modéren layar modern anu nyayogikeun operasi anu ramah. Backwash mangrupikeun saderhana salaku hiji klik.

one click backwash - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

teknis parameter

technical parameter - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Performance kurva

performance curve - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Sakabéh Diménsi

overall dimension - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump