iSAVER + - Aquagem kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter

Fitur produk

* Layar toél Kahiji

* Kesederhanaan dina rarancang jeung operasi

* Kaluar on / off kontrol pilihan

* Otomatis setting kalawan 35 speeds pilihan

* Colokkeun dina & maén


  • warna:  
  • jéntré produk

    spésifikasi

    panalungtikan

    iSAVER + Screen Toel Energy Musim Panas kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter Variable Frékuénsi Girang - Aquagem

    iSAVER + nyaeta kahiji layar toél converter frékuénsi dina industri kolam renang, hiji produk usaha urang dina néangan inovasi kontinyu nyadiakeun hiji pangalaman customer hadé.

    Pompa, keur pamaké tunggal pangbadagna listrik padumukan, teu ukur meakeun energi éta teu perlu, tapi ogé dibangkitkeun a noise konstan anu ilaharna di luhur 60, sakapeung malah nepi ka 70 dBA. iSAVER +  pompa kolam renang inverter mangrupa solusi idéal pikeun hemat energi jeung sepi jalan.

    Kalayan fungsi otomatis na, anjeun tiasa boh ngajalankeun pompa di laju konstan, atawa nyetél ka 4 timers pikeun operasi sapopoé, unggal kalawan speed individu. Kalawan 80% disimpen di speed low, sanajan ngajalankeun eta 24 jam sapoé dina laju low, anjeun masih Mayar kirang. A bacaan konsumsi kakuatan dina tampilan nu masihan anjeun hiji pamanggih sabaraha energi pompa kasebut ngagunakeun kaayaan speed béda.

    kauntungan

      • Gampang nyimpen nepi ka 80% dina speed low
      • Tingkat sora pompa ngurangan ku 25%
      • timers pilihan cocog pikeun aplikasi béda
      • kinerja filtration hadé dina speed handap, kirang kimiawi diperlukeun
      • Hiji bentang hirup panjang pikeun motor jeung alat kolam renang séjén
      • kontribusi hébat dina ngurangan GHG

     

    solusi ongkos éféktif

    Gumantung kana hal individual, mayar deui waktos tiasa kirang ti 12 bulan. Di dieu di handap mangrupakeun itungan kasar saperti ka sabaraha anjeun tiasa ngahemat sataun hiji kalawan iSAVER +  inverter kolam renang pompa dipasang.

    Rumahtangga sareng kolam renang 50m³ ngojay anu ilaharna dilengkepan pompa kolam renang 1HP (input 0.746kW).
    Harga listrik (per kWh) € 0.2 per kWh (Sumber: Eurostat (nrg_pc_204))

    Dina hiji mangsa ngojay tujuh bulan, pengeluaran per taun € 752 Saatos masang hiji iSAVER +  inverter dina sistem, pengeluaran per taun € 169
    Tabungan Taunan = € 583


    model iSAVER + 1100 iSAVER + 1500 iSAVER + 2200 iSAVER + 1100C iSAVER + 1500C iSAVER + 2200C
    input daya 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC
    input tegangan 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
    prekuensi 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
    kaluaran tegangan 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V
    kaluaran daya Max 1 kW Max 1.5kW Max 2.2kW Max 1kW Max 1.5kW Max 2.2kW
    kaluaran Ayeuna Max 5.5A Max 8a Max 12a Max 4A Max 6A Max 8a
    dipager Peunteun IP65 IP65 IP65 IP65 IP65 IP65
    pompa Tipe fase hiji fase hiji fase hiji tilu fase tilu fase tilu fase
    cooling ku hawa
    speed Range 1200 ~ 2900rpm