iSAVER - Aquagem kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter

Fitur produk

* Design Patén fanless

* Katingal kosmetik stylish

* Tampilan LCD High tungtung kalawan panganteur ramah pamaké

* Kaluar on / off kontrol pilihan

* Otomatis setting kalawan 35 speeds pilihan

* Colokkeun dina & maén


jéntré produk

spésifikasi

panalungtikan

Musim Panas Energy iSAVER Desain Patén kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter - Aquagem

Mayoritas jalma boga pamanggih sabaraha kakuatan tunggal numput speed kolam renang maranéhna meakeun. Dina rumahtangga sareng kolam renang, pompa biasana pamaké tunggal pangbadagna listrik padumukan sipatna cukup kuat pikeun tugas beurat kawas backwash, tapi ieu henteu terus diperlukeun pikeun filtration atanapi ngompa, laju tinggi konstan mah teu perlu.

iSAVER nyaéta V / F converter, pamanggih éta pikeun ngaktipkeun Perda speed on tunggal speed kolam renang ngompa kituna papanggih paménta aplikasi béda tanpa wasting énergi. Kalawan hiji iSAVER, anjeun tiasa boh ngajalankeun pompa di laju konstan atawa nyetél ka 4 timers pikeun operasi sapopoé, unggal kalawan speed individu. (Frékuénsi inverter ieu kawanoh ogé salaku converter pompa kolam renang, pompa kolam renang inverter, kolam renang speed pompa controller, pompa kolam renang speed drive, pompa kolam renang frékuénsi variabel drive, pompa kolam renang variabel speed controller.)

kauntungan

    • Gampang nyimpen nepi ka 80% dina speed low
    • Tingkat sora pompa ngurangan ku 25%
    • Candak kaunggulan hadé tina laju listrik
    • timers pilihan cocog pikeun aplikasi béda
    • kinerja filtration hadé dina speed handap, kirang kimiawi diperlukeun
    • Hiji bentang hirup panjang pikeun motor jeung alat kolam renang séjén
    • kontribusi hébat dina ngurangan GHG

 

solusi ongkos éféktif

Gumantung kana hal individual, mayar deui waktos tiasa kirang ti 12 bulan. Di dieu di handap mangrupakeun itungan kasar saperti ka sabaraha anjeun tiasa ngahemat sataun hiji kalawan iSAVER dipasang.

Rumahtangga sareng kolam renang 50m³ ngojay anu ilaharna dilengkepan pompa kolam renang 1HP (input 0.746kW).
Harga listrik (per kWh) € 0.2 per kWh (Sumber: Eurostat (nrg_pc_204)

Dina hiji mangsa ngojay tujuh bulan, pengeluaran per taun € 752 Saatos masang hiji iSAVER dina sistem, pengeluaran per taun € 169
Tabungan Taunan = € 583


model iSAVER1100 iSAVER2200 iSAVER1100C iSAVER2200C
input daya 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC
input tegangan 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
prekuensi 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
kaluaran tegangan 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V
kaluaran daya Max 1.1kW Max 2.2kW Max 1.1kW Max 2.2kW
kaluaran Ayeuna Max 6A Max 12a Max 4.5A Max 8a
dipager Peunteun IP65 IP65 IP65 IP65
pompa Tipe fase hiji fase hiji tilu fase tilu fase
cooling ku hawa
speed Range 1200 ~ 2900rpm