Gemflow Series Timer Priming Energy Musim Panas kolam renang Kongrés - Aquagem kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter

Gemflow Series Timer Priming Energy Musim Panas kolam renang Kongrés

Fitur produk

* Priming Self pikeun saluhureun atanapi pools inground ngojay

* Cocog sareng perlakuan cai ku éléktrolisis uyah

* Ngaronjat putus jeung durability kalawan bertulang awakna orat

* Pinter design hidrolik nyandak kinerja tinggi & noise low

* Motor taméng kalawan papayung termal inbuilt

* Kaamanan kaamanan Double ka cai misah & listrik


jéntré produk

spésifikasi

panalungtikan

Musim Panas Energy Gemflow Series Timer Priming kolam renang Kongrés - Aquagem

Pompa nyaeta jantung sistem kolam renang, milih nu katuhu kolam renang pompa tiasa krusial pikeun alus pangalaman kolam renang. Gemflow Series mangrupakeun husus dirancang énergi priming diri nyimpen kolam renang pompa pikeun saluhureun atanapi di kolam renang taneuh jeung hiji solusi éféktif ongkos idéal.

Kaayaan ngagawekeun

  • hawa ambient: ≤50 ℃
  • hawa sedeng: 5 ~ 50 ℃
  • Max. presssure gawe: 0,3 MPa

model Aliran @ 8m
(m³ / h)
Suplai
(V / ph / Hz)
Kakuatan (P1) (kW) (HP) Ayeuna
(A)
Sambungan
(mm)
Bungkusan Ukuran
(mm)
20'ft Loading (PCS)
GF09 15 220-240 / 1/50 0.9 1.2 4.6 60,3 atanapi 63 640X290X385 305
GF11 18 220-240 / 1/50 1.1 1.5 5.2 60,3 atanapi 63 640X290X385 305
GF15 23 220-240 / 1/50 1.5 2 7 60,3 atanapi 63 640X290X385 305
GF19 27 220-240 / 1/50 1,85 2.5 8,6 60,3 atanapi 63 640X290X385 305
GF22 31 220-240 / 1/50 2.2 3 10 60,3 atanapi 63 640X290X385 305
GF30 36 220-240 / 1/50 3 4 14 60,3 atanapi 63 665X290X385 300