Ecoflow bobodoran Variable Speed ​​Kongrés - Aquagem kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter

Ecoflow bobodoran Variable Speed ​​Kongrés

Fitur produk

* Panel touch salayar pikeun operasi gampang
* 4 timers pilihan pikeun 24 jam ngajalankeun
* Panyungsi-di papayung termal
* IP55 & Kelas F
* Maximum rentang nyeuseup: 2.5m
* Rugbi Universal pikeun duanana 50mm na 63mm pipe gawé (inlet)
* 3 kontrol éksternal pilihan


jéntré produk

panalungtikan

ecoflow vs mimiti layar toél pinuh speed variabel pompa kolam renang

Smart FULL noel layar VSP

The Ecoflow VS is a most cost efficient variable speed pool pump for the private pool. With an energy saving up to 80% at low speed, the pool owner can save up to 2000 Euros in an average 5 year life span. The variable speed pool pump is self-priming up to 2.5 m above the water level.

Ecoflow VS could be run 24 hours with 4 timers if required without having to worry about noise, this is because it runs 25% quieter than a traditional single speed pool pump.

inlet bisa jadi boh 50 atawa 63mm nurutkeun paménta customer.

Kadali éksternal pilihan (RS485, input digital atawa output relay) bisa nyadiakeun Anjeun leyuran hadé mun sistem kolam renang Anjeun.

ecoflow vs speed variabel fitur pompa kolam renang kahiji layar toél pinuh

teknis parameter

ecoflow vs mimiti pinuh layar toél kolam renang speed variabel ngompa parameter teknis

Performance kurva

ecoflow vs mimiti layar toél pinuh speed variabel kurva kinerja pompa kolam renang