Ecoflow bobodoran Variable Speed ​​Kongrés - Aquagem kolam renang Kongrés Frékuénsi Inverter

Ecoflow bobodoran Variable Speed ​​Kongrés

Fitur produk

* Panel touch salayar pikeun operasi gampang
* 4 timers pilihan pikeun 24 jam ngajalankeun
* Panyungsi-di papayung termal
* IP55 & Kelas F
* Maximum rentang nyeuseup: 2.5m
* Rugbi Universal pikeun duanana 50mm na 63mm pipe gawé (inlet)
* 3 kontrol éksternal pilihan


jéntré produk

panalungtikan

ecoflow vs mimiti layar toél pinuh speed variabel pompa kolam renang

Smart FULL noel layar VSP

The Ecoflow bobodoran mangrupakeun paling biaya variabel efisien pompa kolam renang keur kolam renang swasta. Kalawan énergi nyimpen nepi ka 80% dina speed low, nu boga kolam renang tiasa nyimpen nepi ka 2000 euro dina 5 taun umur hirupna rata. pompa nyaeta timer priming nepi ka 2,5 m luhureun tingkat cai.

Ieu bisa ngajalankeun 24 jam kalayan 4 timers lamun diperlukeun tanpa ngabogaan salempang ngeunaan noise, ieu téh alatan ngalir 25% quieter ti pompa speed tunggal tradisional.

inlet bisa jadi boh 50 atawa 63mm nurutkeun paménta customer.

Kadali éksternal pilihan (RS485, input digital atawa output relay) bisa nyadiakeun Anjeun leyuran hadé mun sistem kolam renang Anjeun.

ecoflow vs speed variabel fitur pompa kolam renang kahiji layar toél pinuh

teknis parameter

ecoflow vs mimiti pinuh layar toél kolam renang speed variabel ngompa parameter teknis

Performance kurva

ecoflow vs mimiti layar toél pinuh speed variabel kurva kinerja pompa kolam renang