ngeunaan Aquagem

Aquagem Electric Limited is a pool accessories manufacturer and supplier based in Panyu, Guangzhou, China. We are dedicated to developing and supplying smart and energy saving products to global customers, to start with, a variable frequency drive for single speed pool pumps.

misi kami geus tetep pamaké kolam renang ngarasakeun genah tur kauntungan dibawa ku teknologi pinter jeung ngurangan print kaki karbon dioksida urang, ieu boga fungsi minangka hidayah gawé kami sakuliah prosés R & D, produksi, jualan, marketing & jasa, jrrd

ngeunaan urang 01 - Aquagem

Garapan customer

pangalaman customer is sagalana. Unggal pamaké kolam renang pantes waragad-éféktif + kualitas alus + dipercaya Sistim kolam renang dina urutan sangkan mangpaat pangseueurna ti investasi maranéhanana sarta ngarasakeun hirup kolam renang kulawarga.

The pursuit of a better customer experience in products like frequency converter, inverter pool pump, various pumps and our service is an everlasting motivation at Aquagem, which made our work meaningful.

Teknis R & D

In a company that revolves around customer experience, technical R&D is no exception. It's all about researching and developing a product customers need, this mentality in return leads us to better idea of innovation in the frequency inverter, inverter pool pump and variable speed pump we are developing now.

Dipingpin ku insinyur lulugu 6 anu kaahlian aya di VFD jeung téhnologi inverter, kami reueus boga tim R & D kuat anu terus datang nepi kalayan ideu inovatif.

Control kualitas

Sadaya produk diliwatan inspeksi kualitas ketat kami saméméh pangiriman, éta ngandung anti karat, anti Uap, perlakuan insulasi pikeun papan éléktronik, uji fungsi listrik pikeun produk semi-réngsé, test sepuh di 60 gelar centigrade tur pinuh inspeksi kinerja on produk réngsé, simulate produk dina prosés test intensifikasi ngarujuk kana rupa faktor mangaruhan produk sepuh dina kaayaan nu sabenerna.


Aquagem Factory