ngeunaan Aquagem

Aquagem Electric Limited mangrupakeun asesoris kolam renang supplier dumasar dina Panyu, Guangzhou, China. Kami dedicated ka berkembang supplying produk hemat pinter jeung énergi pikeun konsumén global, mimitian ku, a drive frékuénsi variabel pikeun numput kolam renang speed tunggal.

misi kami geus tetep pamaké kolam renang ngarasakeun genah tur kauntungan dibawa ku teknologi pinter jeung ngurangan print kaki karbon dioksida urang, ieu boga fungsi minangka hidayah gawé kami sakuliah prosés R & D, produksi, jualan, marketing & jasa, jrrd

ngeunaan urang 01 - Aquagem

Garapan customer

pangalaman customer is sagalana. Unggal pamaké kolam renang pantes waragad-éféktif + kualitas alus + dipercaya Sistim kolam renang dina urutan sangkan mangpaat pangseueurna ti investasi maranéhanana sarta ngarasakeun hirup kolam renang kulawarga.

The ngungudag tina pangalaman customer hadé dina produk kawas converter frekuensi, rupa numput sarta jasa kami mangrupa motivasi langgeng di Aquagem, nu dijieun pakasaban urang bermakna.

Teknis R & D

Dina parusahaan nu revolves sabudeureun pangalaman customer, teknis R & D aya iwal. Ieu kabeh ngeunaan nalungtik tur ngamekarkeun hiji produk konsumén kudu, méntalitas ieu balik miheulaan urang gagasan hadé inovasi dina inverter frékuénsi sarta ngompa kami anu ngembang ayeuna.

Dipingpin ku insinyur lulugu 6 anu kaahlian aya di VFD jeung téhnologi inverter, kami reueus boga tim R & D kuat anu terus datang nepi kalayan ideu inovatif.

Control kualitas

Sadaya produk diliwatan inspeksi kualitas ketat kami saméméh pangiriman, éta ngandung anti karat, anti Uap, perlakuan insulasi pikeun papan éléktronik, uji fungsi listrik pikeun produk semi-réngsé, test sepuh di 60 gelar centigrade tur pinuh inspeksi kinerja on produk réngsé, simulate produk dina prosés test intensifikasi ngarujuk kana rupa faktor mangaruhan produk sepuh dina kaayaan nu sabenerna.

Aquagem Factory