Pompë Pool Inverter XFlow - Inverter Frekuenca e Pompës së Pishinës Aquagem

Pompë Pishine Inverter XFlow

Features produktit

- Super quiet due to InverSilence Technology
- Easy operation with one click bachwash
- Double Safety security to separate water & electricity
- Built-in thermal pretector
- SUS316 mechanical seal
- IP55 & Class F


Detail Product

hetim

INVERSilence technology - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Teknologjia InverSilence

E pajisur me InverSilence Technology, pompë pishine inverter XFlow shkon nga 40% në 100%, e cila është e përshtatshme për qarkullimin e ujit dhe filtrimin në pishinat e banimit.

Super e qetë

Thanks to the InverSilence Technology, XFlow is the best solution to dramatically reduce noise, the minimum sound pressure is 37 dB(A) at 1m distance.

Super Quiet - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Shlyerje e shpejtë

Duke e krahasuar me pompat e tjera, pompa pishine inverter XFlow harxhon më pak energji, e cila ju lejon të merrni kthimin e pagave brenda 1.5 viteve.

rapid payback - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Supozimet: madhësia e pishinës në 60m3, 2 kthesa / ditë, në 180 ditë sezoni pishine 1 kthesë / ditë në 185 ditë sezonin.

Një klik shpinës

Paneli modern i ekranit me prekje të pishinës së inverterit XFlow siguron një funksion miqësor ndaj përdoruesit. Larja e shpinës është aq e thjeshtë sa një klik.

one click backwash - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Technical Parametri

technical parameter - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Performance Curve

Performance Curve of XFlow Inverter Pool Pump

Dimensioni i Përgjithshëm

overall dimension - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump