iSAVER+ - Aquagem Pool Pump Manufacturer & Supplier

iSAVER +

Features produktit

- Ekrani i parë me prekje

- Thjeshtësia në hartimin dhe funksionimin

- Kontrolli i jashtëm i ndezjes / fikjes opsional

- Vendosja e kohëmatësit me zgjedhje për 35 shpejtësi

- Lidh dhe luaj


 • Ngjyrë: 
 • Detail Product

  Specifikim

  hetim

  Karakteristikat e produktit
  Udhëzuesi i konfigurimit
  Instalimi i Operacionit
  Features produktit

  Udhëzuesi i konfigurimit

  Instalimi i Operacionit

  iSAVER + Touch Screen Ruajtja e Energjisë Pool Pump Frekuenca Inverter ndryshueshme Frequency Drive - Aquagem

  iSAVER + është i pari ekran touch frekuencë converter në industrinë pishinë, një produkt i përpjekjeve tona në kërkojnë risi të vazhdueshme për të siguruar një përvojë më të mirë të konsumatorëve.

  Pump, duke qenë përdoruesit më të madh të vetëm të energjisë elektrike të banimit, jo vetëm konsumon energji që nuk është e nevojshme, por gjithashtu gjeneron një zhurmë të vazhdueshme të cilat normalisht mbi 60, ndonjëherë edhe deri në 70 dBA. iSAVER +  pishinë pompë inverter është një zgjidhje ideale për ruajtjen e energjisë dhe running qetë.

  Me funksionin e saj timer, ju ose mund të kandidojë pompë me një shpejtësi konstante, ose të ngritur në 4 timers për funksionimin e përditshëm, secili me një shpejtësi individuale. Me 80% ruhen me shpejtësi të ulët, edhe në qoftë se drejtimin e tij 24 orë në ditë me një shpejtësi të ulët, ju ende janë duke paguar më pak. Një lexim konsumi i energjisë në ekran të ju jap një ide se sa energji pompë është përdorur në shpejtësi të ndryshme.

  përfitimet

   • Lehtë duke kursyer deri në 80% me shpejtësi të ulët
   • Niveli Sound pompë ulur me 25%
   • timers opsionale të përshtatshme për aplikime të ndryshme
   • performancë më të mirë filtrimit me shpejtësi më të ulët, më pak kimike nevojshme
   • Një hapësirë ​​më të gjatë jetës për motorike dhe pajisje të tjera pishinë
   • kontribut të madh në reduktimin e GHG

   

  zgjidhje me kosto efektive

  Varet nga rasti individual, të paguajnë mbrapa kohë mund të jetë më pak se 12 muaj. Këtu më poshtë është një llogaritje i përafërt për të se sa ju mund të ruani një vit me një iSAVER +  inverter pishinë pompë të instaluar.

  Familjet me një pishinë 50m³ not është e pajisur në mënyrë tipike me një pishinë pompë 1HP (input 0.746kW).
  Çmimi i energjisë elektrike (për kWh) 0.2 € për kWh (Burimi: Eurostat (nrg_pc_204))

  Në një sezon shtatë muaj not, shpenzimet në vit 752 € Pas instalimit të një iSAVER +  inverter në sistem, shpenzimet në vit € 169
  kursimet vjetore = € 583


  model iSAVER + 1100 iSAVER + 2200 iSAVER + 1100C iSAVER + 2200C
  Fuqia input 1PH AC 1PH AC 1PH AC 1PH AC
  Voltage input 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
  frekuencë 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
  tensionit të prodhimit 1PH, 0 ~ 240V 1PH, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V 3ph, 0 ~ 240V
  prodhimit të energjisë Maksimumi 1 kW Maksimumi 2.2kW Maks. 1kW Maksimumi 2.2kW
  prodhimi aktual Maksimumi 5.5A Maks 12A Maks 4A Maks 8A
  Shtojcë Rating IP65 IP65 IP65 IP65
  Pump Lloji faza Single faza Single tre faza tre faza
  ftohës Nga ajri
  Speed ​​Gama 1200 ~ 2900rpm