iRANGER - Aquagem Pool Pump Frekuenca Inverter

Features produktit

Më Robot fuqishme Pastrimi

* High fund telekomandë
* Floor, mur, vijës së ujit pastrim
* Kapaciteti më i madh thithje: 18.m³ / h
* shpejtësi më të shpejtë në lëvizje: 15m / min
* 3D xhiroskop navigation
* Ora Cikli: 0.5 / 1 / 1.5 / 2h
* timer Weekly; Lartë fund kuti kontrolli me ekran
furçat PVA *


Detail Product

hetim

kontrolli i zgjuar iRANGER pishinë robotik të pastër - Aquagem

iRANGER

iRANGER është një fund të lartë pishinë robotik fshesë me një kapacitet më të fuqishme të pastrimit.

Nxitur nga 3 motore fuqishme dhe një mekanizëm ciklon thithje punës, iRANGER u engineered në një kapacitet thithës prej 18m³ / h, dhe një shpejtësi duke lëvizur në 15 metra / min, kjo është pa dyshim pastër një më të fuqishme robotik.

Pikat kryesore të produktit

3D xhiroskop Navigation
  • navigacion 3D xhiroskop

Equipped with a 3D gyroscope "brain", iRANGER robotic pool cleaner can detect potential deviation and correct itself so as to effectively avoid tangling and ensures a stable and effcient cleaning through its smart navigation.

Patentuar Pastrimi Route Projektimi
  • Patentuar Pastrimi Route Projektimi

E pajisur me një program të zgjuar rrugë dhe vetë përafrimin, iRANGER mund të zbulojë lëmsh ​​të mundshëm të shkaktuar nga devijimi dhe të bëjë rregullim vetë kur të lundrimit nëpër sipërfaqe pishinë. software navigacion siguron kate pishinë janë plotësisht të mbuluara.

Grip Perfect qëndrueshme në muret Pool
  • Grip Perfect qëndrueshme në muret Pool

4 brushat PVA cilësi të lartë iRANGER siguron një ngjitje të qëndrueshme dhe rrokje në muret e pishinë, dhe një flexibiligy të lëviz mbi pengesat. PVA Brushat material special zgjat dy herë për aq kohë sa brushat gome konvencionale dhe reziston vaj, bakteret, algat dhe ndotesve tjera.

Remote Control inteligjente
  • Remote Control inteligjente

Le iRanger bëjë punën e saj me rrugë para programuar ose drejtojë atë në vendin ku një pastrim intensiv është e nevojshme, duke përdorur një kontroll inteligjente largët vjen së bashku me robot.

Weekly Timer
  • Weekly Timer

Një 7-ditore timer programueshëm kursen sherr dhe probleme për një pastrim të zgjuar.

Specifikim

kontrolli i zgjuar iRANGER pishinë robotik specifikim të pastër - Aquagem