FAQ banner - Aquagem
1. Pse frekuencave inverter?

Shumica e pompave pishinë të instaluara në treg tani janë shpejtësia e vetme, ato janë mjaft të fuqishme për të detyrave të rënda si backwash, por kjo nuk është vazhdimisht e nevojshme për pompimin apo filtrimit, një inverter pompë pishinë frekuenca është një zgjidhje ideale për një pishinë të qartë pa humbur energji.

2. Pse iSAVER?

iSAVER është i pari dizajn patentë frekuencave inverter përshtatur për pompat pishinë shpejtësi të vetme, me një iSAVER, kursimit të energjisë mund të jetë deri në 80% në pompat e vetme pishinë shpejtësi dhe nivelin e zhurmës të reduktuara me 25%!

3. Çfarë është një pompë vetë-mbushje baruti?

Një pompë vetë-mbushje baruti ka aftësinë për të trajtuar ajrit dhe gazit përmbajtjen dhe evakuojnë ajrit. Gjatë fillestare start-up, pompë pari duhet të jetë e mbushur me ujë.

4. Pse duhet një pompë vetë-mbushje baruti parë të mbushet me ujë?

Një pompë vetë-mbushje baruti duhet të kenë një sasi të mjaftueshme të ujit në pompë të strehimit. Vetëm atëherë mund Përmbajtja e ajrit të transportohen në përputhje thithje. Prandaj është e nevojshme për të mbushur pompë tuaj deri në lidhje gji me ujë. Dështimin këtë, pompë mund të jetë dëmtuar për shkak të mungon uji. Për më tepër, procesi i thithjes nuk duhet të ndërpritet duke përsëritur kthyer pompë off dhe on, pasi kjo do të rezultojë në procesin rifillimi.

5. A është pishinë e madhe not pompë më mirë?

Edhe pse është e zakonshme për pronarët pishinë për të blerë një pompë e madhe se ata kanë nevojë, fakti është se më e madhe nuk është e mirë. pompa të mëdha jo vetëm të prodhojë faturat mëdha elektrike, por edhe mund të pengojë filtrimit dhe mund edhe të dëmtojë filtrin një pishinë dhe / ose ngrohës.

6. Sa kohë duhet të drejtuar pompë time pishinë?

Një sistem mesatare filtër në pishinë tuaj, në qoftë se ajo është ndërtuar si duhet, duhet të kthehet mbi ujë rreth 2-3 herë në ditë. Me këtë supozim, ju mund të sigurtë të kandidojë filtrin tuaj për rreth 12 orë në ditë. Kjo duhet (përsëri, në varësi të sistemit tuaj) drejtuar të gjithë me ujë në pishinë tuaj nëpërmjet sistemit filtrit të paktën një herë. Ne zakonisht tregoni njerëzve për të drejtuar filtrin e tyre për 10-12 orë në ditë, kjo varet nga koha e vitit, madhësinë e pishinë, efikasitetin e filtrit dhe menaxhimin tuaj kimike.

7. Si mund ta di se çfarë kuaj-fuqi pompë ime? A mund ta zëvendësojë motor tim me një motor më të ulët kuaj-fuqi?

Kuaj-fuqi duhet të jetë e shënuar në etiketën e motorike pompë (me shkronja të vogla - HP).

Kuaj-fuqi po kompletohet me elike brenda pompë. Duke pasur një shtytës më të madh në një motor të vogël kuaj-fuqi do të shkaktojë dështimin e parakohshme e motorit. Është më mirë për të zëvendësuar atë me të njëjtën kuaj-fuqi.

8. Pse është pompë im drejtimin e nxehtë dhe prerja off?

Nëse një kabllo extension është përdorur për furnizimin me energji elektrike të pompës, ajo duhet të jetë matës i duhur për të trajtuar tension. A, më e vogël kabllo extension hollë matës do të krijojë rezistencë dhe të shkaktojë një rënie të tensionit deri në kohën e energjisë elektrike arrin pompë. Pompë do të kandidojë shumë të nxehtë dhe të brendshëm kaloni mbingarkesë termike do të mbyllë pompë poshtë për të mbrojtur atë. Nëse kjo vazhdon të ndodhë, ajo do të digjem motor dhe një zëvendësim do të jetë e nevojshme.

9. A kam nevojë për të mbajtur bar, shkurre, dhe vegjetacionit larg nga motor tim?

Gjithmonë mbani pajisje pishinë të qartë dhe për të siguruar se nuk ka asgjë në rritje mbi motor. Në qoftë se insektet janë një problem i madh në zonën tuaj, të trajtuar për insektet. Qarkullimi ajrit rreth motorit është thelbësore për funksionimin e duhur. Dështimi për të siguruar qarkullimin e duhur ajrit do të reduktojë jetën e pajisjeve.

10. Pse të zgjidhni një të ndryshueshme pishinë pompë shpejtësi?

ndryshueshme pompë pishinë shpejtësi, siç sugjeron emri, është një pompë pishinë të cilat mund të rregullohen dhe nganjëherë programuar shpejtësi të rrjedhjes si të nevojshme. Nëse grupi juaj është i madh, ka nevojë për më shumë ose më pak filtrimit, dhe ka një shumë të trafikut, një variabël pompë pishinë shpejtësia është një alternativë e mirë.