Ecoflow VS ndryshueshme Speed ​​Pump - Aquagem Pool Pump Frekuenca Inverter

Ecoflow VS ndryshueshme Speed ​​Pump

Features produktit

* I plotë panel kontakt Screen për operacion i lehtë
* 4 timers opsionale për 24 orë të rrjedhshëm
* Built-in mbrojtës termike
* IP55 & Class F
* Varg maksimale thithje: 2.5 milion
* Bashkim Universale për të dy 50mm dhe 63mm punë tub (gji)
* 3 kontroll i jashtëm opsionale


Detail Product

hetim

ecoflow vs parë ekran të plotë touch shpejtësi të ndryshueshme pishinë pompë

SMART FULL Touch Screen VSP

Ecoflow VS është një kosto më të efektshme variabël pishinë pompë për pishinë private. Me një kursim të energjisë deri në 80% me shpejtësi të ulët, pronari pishinë mund të ruani deri në 2000 euro në një 5 vjeçar jetëgjatësia mesatare. Pompë është vetë-mbushje baruti deri në 2.5 m mbi nivelin e ujit.

Ajo mund të kandidojë 24 orë me 4 timers, nëse kërkohet, pa pasur nevojë të shqetësuar në lidhje me zhurma, kjo është për shkak se ajo shkon 25% qetë se një pompë tradicionale të vetme me shpejtësi.

Gji mund të jetë ose 50 ose 63mm sipas kërkesës së klientit.

Kontrollet opsionale jashtme (RS485, input dixhitale apo output rele) mund t'ju japin një zgjidhje më të mirë për sistemin tuaj pishinë.

ecoflow vs parë touch ekran të plotë me shpejtësi të ndryshueshme karakteristika pishinë pompë

Technical Parametri

ecoflow vs touch ekran me shpejtësi të ndryshueshme pishinë e parë të plotë pompë parametër teknik

Performance Curve

ecoflow vs parë ekran të plotë touch shpejtësi të ndryshueshme kurbë të performancës pishinë pompë