t'u bashkuar me programin aquagem distributorship
Bëhuni një Distributor background 01
produkt - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PRODUKT

teknologji unike dhe patentuar Aquagem takon asnjë produkte të ngjashme ose konkurrentët në industrinë dhe kështu ndihmon shpërndarësit të marrë përsipër pjesën më të tregut të shpejtë.

aftësitë tona superiore e R & D, prodhimin, kontrollin e cilësisë jep Aquagem fuqinë për të vazhdimisht zhvillimin e produkteve të reja dhe në këtë mënyrë ndihmojnë shpërndarësit zënë pjesën e tregut në fusha të ndryshme.

Si një furnizues të plotë të produkteve pishinë, Aquagem informon shpërndarësit e inovacionit dhe të teknologjisë më të fundit në kohë shumë të parë.

Bëhuni një Distributor background 01
produkt - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PRODUKT

teknologji unike dhe patentuar Aquagem takon asnjë produkte të ngjashme ose konkurrentët në industrinë dhe kështu ndihmon shpërndarësit të marrë përsipër pjesën më të tregut të shpejtë.

aftësitë tona superiore e R & D, prodhimin, kontrollin e cilësisë jep Aquagem fuqinë për të vazhdimisht zhvillimin e produkteve të reja dhe në këtë mënyrë ndihmojnë shpërndarësit zënë pjesën e tregut në fusha të ndryshme.

Si një furnizues të plotë të produkteve pishinë, Aquagem informon shpërndarësit e inovacionit dhe të teknologjisë më të fundit në kohë shumë të parë.

PRICE

Aquagem customizes një sistem të çmimeve të përfitimeve distributori dhe siguron një mbrojtje të rreptë të shitjes kanal.

Mbështetje të veçantë dhe shpërblime të partnerëve Aquagem premium.

Çmimi - të bëhet një shpërndarës i aquagem
Çmimi - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PRICE

Aquagem customizes një sistem të çmimeve të përfitimeve distributori dhe siguron një mbrojtje të rreptë të shitjes kanal.

Mbështetje të veçantë dhe shpërblime të partnerëve Aquagem premium.

vend - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PLACE

Në vend të një "shitur dhe blerë" konvencionale mënyrë, Aquagem kërkon për një bashkëpunim të thellë dhe të ndërveprimit me shpërndarësit që së bashku të zhvilluar një treg.

Aquagem ndihmon shpërndarësit të ndërtuar shitjet me cilësi të lartë dhe rrjetet e shërbimit, duke siguruar mbështetje të mjaftueshme për produktin dhe teknologjisë.

vend - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PLACE

Në vend të një "shitur dhe blerë" konvencionale mënyrë, Aquagem kërkon për një bashkëpunim të thellë dhe të ndërveprimit me shpërndarësit që së bashku të zhvilluar një treg.

Aquagem ndihmon shpërndarësit të ndërtuar shitjet me cilësi të lartë dhe rrjetet e shërbimit, duke siguruar mbështetje të mjaftueshme për produktin dhe teknologjisë.

të bëhet një sfond distributor 03

PROMOVIMI

Aquagem ka marrë pjesë rregullisht në pishinë dhe spa ekspozitat ndërkombëtare.

të gjerë në internet dhe offline fushatat e marketingut markë Aquagem të ndihmuar shpërndarësit të ndërtuar njohjen markë shpejt.

të bëhet një sfond distributor 04
të bëhet një sfond distributor 03

PROMOVIMI

Aquagem ka marrë pjesë rregullisht në pishinë dhe spa ekspozitat ndërkombëtare.

të gjerë në internet dhe offline fushatat e marketingut markë Aquagem të ndihmuar shpërndarësit të ndërtuar njohjen markë shpejt.

të bëhet një sfond distributor 04
pas-shitjes shërbimi - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PAS SHERBIMIT TE SHITJES

7/24 përgjigje të shpejtë dhe teknik Mekanizmi konsulent Aquagem e lehtëson shpërndarësit shqetësimet për të shpejtë pas shitjes shërbimi.

pas-shitjes shërbimi - të bëhet një shpërndarës i aquagem

PAS SHERBIMIT TE SHITJES

7/24 përgjigje të shpejtë dhe teknik Mekanizmi konsulent Aquagem e lehtëson shpërndarësit shqetësimet për të shpejtë pas shitjes shërbimi.

bashkohuni me ne tani - të bëhet një shpërndarës i aquagem