Rreth Aquagem

Aquagem Electric Limited është një pajisje pishinë furnizues me bazë në Panyu, Guangzhou, Kinë. Ne jemi të përkushtuar për zhvillimin dhe furnizimin zgjuar dhe të energjisë produkteve të kursimit për klientët globale, për të filluar me të, një makinë ndryshueshme frekuencave për pompat pishinë shpejtësi vetme.

Misioni ynë është për të mbajtur përdoruesit pishinë gëzojnë komoditetin dhe përfitimet e sjellë nga teknologjia zgjuar dhe për të zvogëluar dioksidit të karbonit në këmbë të shtypura tonë, kjo shërben si një udhëzim i punës sonë në të gjithë proceset e R & D, prodhimit, shitjes, marketingut dhe shërbimit, etj

rreth nesh 01 - Aquagem

Përvoja Customer

Përvoja Customer është çdo gjë. Çdo përdorues pishinë meriton një kosto-efektive + cilësi të mirë + sistem i besueshëm pishinë në mënyrë që të bëjë maksimumin e investimet e tyre dhe të gëzojnë një jetë të pishinë të familjes.

Ndjekja e një përvojë më të mirë të konsumatorëve në produkte si konvertim frekuencë, pompave të ndryshme dhe të shërbimit tonë është një motivim i përjetshëm në Aquagem, i cili e bëri punën tonë kuptimplotë.

Technical R & D

Në një kompani që sillet rreth përvojën e konsumatorit, teknike R & D nuk është përjashtim. Kjo është e gjitha në lidhje me hulumtimin dhe zhvillimin e një produkt klientët duhet, ky mentalitet në këmbim na çon në idenë më të mirë të inovacionit në inverter frekuencë dhe pompa ne jemi duke zhvilluar tani.

Kryesuar nga 6 inxhinierë krerët ekspertiza e të cilëve janë në VFD dhe teknologji inverter, ne jemi krenar të kemi një R & D ekip të fortë të cilët vazhdimisht vijnë me ide të reja.

Kontrolli i cilësisë

Të gjitha produktet e kaluar inspektimit tonë të rreptë të cilësisë para lindjes, ai përmban anti ndryshk, anti-lagështi, trajtim izolimin për bordet elektronike, test elektrike funksion për produkte gjysëm-të gatshme, plakje testin në 60 inspektim shkallë celsius dhe të plotë të performancës të produkteve të gatshme, simulojnë produkt në procesin e testit intensifikimit duke iu referuar faktorëve të ndryshëm ndikojnë në produktin e plakjes në rrethana aktuale.

Aquagem Factory