Пумпа за базени со инвертер XFlow - Инвертер на фреквенција на базени во базен со аквагем

Пумпа за базени со инвертер XFlow

Карактеристики на производот

* Супер тивка поради технологијата InverSilence
* Лесно ракување со чистач со еден клик
* Двојно безбедносно обезбедување за одвојување на вода и електрична енергија
* Вграден термички засилувач
* Механичка заптивка SUS316
* IP55 & Класа F


детали за производот

Анкетната

INVERSilence technology - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Технологија Инверссиленс

Опремена со технологија за InverSilence, пумпата за инвертерски базени XFlow има капацитет од 40% до 100%, што е погодно за циркулација на вода и филтрација во станбени базени.

Супер тивка

Thanks to the InverSilence Technology, XFlow is the best solution to dramatically reduce noise, the minimum sound pressure is 37 dB(A) at 1m distance.

Super Quiet - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Брза отплата

Во споредба со другите пумпи, XFlow инвертер-пумпата за базен троши помалку енергија, што ви овозможува да ја добиете повратот во рок од 1,5 години.

rapid payback - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Претпоставки: големина на базен во 60м3, 2 вртежи на ден, за 180 дена базен сезона , 1 пресврт / ден за 185 дена од сезоната.

Решавање на еден клик

Современата панел на екранот на допир со XFlow пумпата за инвертер-базен пумпа обезбедува лесна работа. Рецептот на грбот е едноставна како и со еден клик.

one click backwash - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Технички Параметар

technical parameter - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

перформанси крива

performance curve - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Севкупна димензија

overall dimension - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump