Gemflow серија самовшмукувачки заштеда на енергија Базен пумпа - Aquagem базен пумпа фреквенциски инвертор

Пумпа Gemflow серија самовшмукувачки заштеда на енергија базен

Карактеристики на производот

* Авто грундирање за над или inground базени

* Компатибилен со третман на вода со сол електролиза

* Зголемување на силата и издржливоста со армирано полиестерски

Интелигентен хидраулични дизајн им овозможува на високи перформанси и ниска бучава

* Моќен мотор со вградена термичка заштита

* Двоен сигурноста и безбедноста на посебна вода и електрична енергија


детали за производот

спецификација

Анкетната

Gemflow Series Single Speed Pool Pump feature - Aquagem

Пумпа е срцето на системот базен, изборот на пумпа базенот може да биде од суштинско значење за добро искуство базен. Gemflow серијата е посебно дизајниран Нормално всисни заштеда на базен пумпа за над или во земјата базен и ефикасно решение идеална потрошувачка на енергија.

Работните услови

  • Собна температура: ≤50 ℃
  • Средна температура: 5 ~ 50 ℃
  • Макс. работи presssure: 0.3 MPa

модел Проток @ 8 милиони
(m³ / h)
Снабдување
(V / pH / Hz)
Енергија (П1) (kW) (HP) Тековни
(A)
Приклучоци
(мм)
Големина на пакување
(мм)
20'ft Вчитување (парчиња)
GF09 15 220-240 / 1/50 0.9 1.2 4.6 60.3 или 63 640X290X385 305
GF11 18 220-240 / 1/50 1.1 1.5 5.2 60.3 или 63 640X290X385 305
GF15 23 220-240 / 1/50 1.5 2 7 60.3 или 63 640X290X385 305
GF19 27 220-240 / 1/50 1.85 2.5 8.6 60.3 или 63 640X290X385 305
GF22 31 220-240 / 1/50 2.2 3 10 60.3 или 63 640X290X385 305
GF30 36 220-240 / 1/50 3 4 14 60.3 или 63 665X290X385 300