Ecoflow VS променлива брзина пумпа - Aquagem базен пумпа фреквенциски инвертор

Ecoflow VS променлива брзина пумпа

Карактеристики на производот

* Комплетна екран на допир панел за лесно ракување
* 4 опционални тајмери ​​за 24 часа трчање
* Вграден термичка заштита
* IP55 & Класа F
* Максимален вшмукување опсег: 2.5m
* Универзална унија и за 50mm и 63mm цевка работа (влезот)
* 3 изборна надворешна контрола


детали за производот

Анкетната

ecoflow vs првиот целосен екран на допир со променлива брзина базен пумпа

SMART полн екран на допир VSP

На Ecoflow VS е многу базен пумпа поекономични променлива за приватен базен. Со заштеда на енергија и до 80% при мала брзина, сопственик на базенот може да заштедите до 2000 евра, во просек од 5 години животен век. Пумпата е самовшмукувачки до 2,5 m над нивото на водата.

Тоа би можело да трае 24 часа со 4 тајмери, ако е потребно, без да се грижите за бучава, ова е поради тоа што работи 25% потивко отколку традиционалните пумпа една брзина.

На влезот може да биде или 50 или 63mm според побарувањата на клиентите.

Изборните надворешните контроли (RS485, дигитален влез или релеен излез) може да обезбеди подобро решение за вашиот базен систем.

ecoflow vs првиот целосен екран на допир со променлива брзина карактеристики базен пумпа

Технички Параметар

ecoflow vs првиот целосен екран на допир променлива брзина базен пумпа технички параметри

перформанси крива

ecoflow vs првиот целосен екран на допир со променлива брзина крива перформанси базен пумпа