се приклучат на програмата aquagem дистрибутерот
Станете дистрибутер позадина 01
производ - стана дистрибутер на aquagem

ПРОИЗВОД

единствена и патентирана технологија ги исполнува Aquagem нема слични производи или конкуренти во индустријата и на тој начин помага дистрибутери преземе повеќе удел на пазарот брзо.

Нашите чувствувате способности на R & D, производство, контрола на квалитет Aquagem дава моќ да постојано се развиваат нови производи и со тоа да го окупираат дистрибутери удел на пазарот во различни области.

Како сеопфатна снабдувач на базен производи, Aquagem информира дистрибутери на последните иновации и технологија на прв пат.

Станете дистрибутер позадина 01
производ - стана дистрибутер на aquagem

ПРОИЗВОД

единствена и патентирана технологија ги исполнува Aquagem нема слични производи или конкуренти во индустријата и на тој начин помага дистрибутери преземе повеќе удел на пазарот брзо.

Нашите чувствувате способности на R & D, производство, контрола на квалитет Aquagem дава моќ да постојано се развиваат нови производи и со тоа да го окупираат дистрибутери удел на пазарот во различни области.

Како сеопфатна снабдувач на базен производи, Aquagem информира дистрибутери на последните иновации и технологија на прв пат.

ЦЕНА

Aquagem customizes на цена систем на надоместоци на дистрибутерот и се грижи за строга заштита продажбата на каналот.

Посебна поддршка и награди за Aquagem партнери премија.

цена - стана дистрибутер на aquagem
цена - стана дистрибутер на aquagem

ЦЕНА

Aquagem customizes на цена систем на надоместоци на дистрибутерот и се грижи за строга заштита продажбата на каналот.

Посебна поддршка и награди за Aquagem партнери премија.

место - стана дистрибутер на aquagem

МЕСТО

Наместо на конвенционалните "продава и купува" на владата, Aquagem бара за длабоко соработка и интеракција со дистрибутери за заеднички развој на пазарот.

Aquagem помага дистрибутери да се изгради високо квалитетни продажба и сервис мрежи преку обезбедување на доволна поддршка за производот и технологијата.

место - стана дистрибутер на aquagem

МЕСТО

Наместо на конвенционалните "продава и купува" на владата, Aquagem бара за длабоко соработка и интеракција со дистрибутери за заеднички развој на пазарот.

Aquagem помага дистрибутери да се изгради високо квалитетни продажба и сервис мрежи преку обезбедување на доволна поддршка за производот и технологијата.

станете дистрибутер позадина 03

ПРОМОЦИЈА

Aquagem учествува редовно во Меѓународниот базен и спа изложби.

широко онлајн и офлајн маркетинг кампањи бренд Aquagem да им помогне на дистрибутери изгради бренд признавање брзо.

станете дистрибутер позадина 04
станете дистрибутер позадина 03

ПРОМОЦИЈА

Aquagem учествува редовно во Меѓународниот базен и спа изложби.

широко онлајн и офлајн маркетинг кампањи бренд Aquagem да им помогне на дистрибутери изгради бренд признавање брзо.

станете дистрибутер позадина 04
по продажбата на услуги - стана дистрибутер на aquagem

По-продажба на услуги

7/24 брз одговор и технички консултант механизам Aquagem олеснува дистрибутери грижи за брза услуга по продажбата.

по продажбата на услуги - стана дистрибутер на aquagem

По-продажба на услуги

7/24 брз одговор и технички консултант механизам Aquagem олеснува дистрибутери грижи за брза услуга по продажбата.

ни се придружат сега - стана дистрибутер на aquagem