XFlow Inverter Pool Pump - Inverter Kolam Renung Aquagem

Pompa Kolam XFlow Inverter

Fitur Product

* Super sepi amarga Teknologi InverSilence
* Gampang operasi kanthi klik siji bachwash
* Keamanan keamanan kaping pindho kanggo misahake banyu & listrik
* Prasida termal dibangun ing
* Segel mekanik SUS316
* IP55 & kelas F


Detail produk

Nakoni, nyelidiki

INVERSilence technology - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Teknologi InverSilence

Dilengkapi Teknologi InverSilence, pam kolam renang inverter XFlow mbukak kapasitas saka 40% nganti 100%, sing cocog karo sirkulasi banyu lan filtrasi ing kolam renang omah.

Sepi Super

Thanks to the InverSilence Technology, XFlow is the best solution to dramatically reduce noise, the minimum sound pressure is 49 dB(a) at 1m distance.

Super Quiet - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Mbayar cepet

Dibandhingake karo pompa liyane, pompa kolam inverter XFlow nggunakake energi kurang, sing ngidini sampeyan entuk mbayar maneh sajrone 1.5 taun.

rapid payback - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Asumsi: ukuran kolam ing 60m3, 2 giliran / dina, ing 180 dina musim kolam renang turn 1 turn / day in 185 days off season.

Siji klik backwash

Panel layar tutul modern XFlow inverter nyedhiyakake operasi sing ramah pangguna. Backwash minangka prasaja minangka siji klik.

one click backwash - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Technical paramèter

technical parameter - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Performance kurva

performance curve - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump

Ukuran Sakabèhé

overall dimension - Aquagem XFlow INVERSilence tech Inverter Pool Pump