iSAVER + - Aquagem Pool Pump Frequency Inverter

Fitur Product

* Layar tutul First

* Gamblang ing desain lan operasi

* Njaba ing / mati kontrol pilihan

* Timer setelan karo 35 kecepatan pilihanipun

* Plug in & muter


  • Color:  
  • Detail produk

    Keterangan

    Nakoni, nyelidiki

    iSAVER+ Touch Screen Energy Saving Pool Pump Frequency Inverter Variable Frequency Drive - Aquagem

    iSAVER + is the first touch screen frequency converter in the pool industry, a product of our effort in seeking continuous innovation to provide a better customer experience.

    Pump, being the largest single user of residential electricity, not only consumes energy that’s not necessary, but also generates a constant noise which normally above 60, sometimes even up to 70 dBA. iSAVER+  pool pump inverter is an ideal solution for energy saving and quiet running .

    Kanthi fungsi poto, sampeyan bisa salah siji mbukak pump ing kacepetan ingkang konstan, utawa ngeset kanggo 4 Timer kanggo operasi dina, saben karo kacepetan individu. Kanthi 80% disimpen ing kacepetan kurang, malah yen mlaku iku 24 jam dina ing kacepetan kurang, sing isih mbayar kurang. A maca konsumsi daya ing tampilan menehi idea saka carane akeh energi pump wis nggunakake ing kacepetan beda.

    Wuku

      • Gampang nyimpen nganti 80% ing kacepetan kurang
      • tingkat swara saka pump suda dening 25%
      • Timer pilihan cocok kanggo macem-macem aplikasi
      • filtrasi kinerja apik ing kacepetan ngisor, kurang kimia needed
      • A span urip luwih dawa kanggo motor lan peralatan blumbang liyane
      • kontribusi gedhe ing ngurangi GHG

     

    solusi biaya efektif

    Depends on individual case, pay back time can be less than 12 months. Here below is a rough calculation as to how much you can save a year with an iSAVER+  swimming pool pump inverter installed.

    Rumah tangga karo blumbang 50m³ nglangi biasane dilengkapi pump blumbang 1HP (input 0.746kW).
    Electricity price (per kWh) €0.2 per kWh (Source: Eurostat (nrg_pc_204))

    In a seven month swimming season, expenditure per year €752 After installing an iSAVER+  inverter in system, expenditure per year €169
    Annual Savings = € 583


    model iSAVER + 1100 iSAVER + 1500 iSAVER + 2200 iSAVER + 1100C iSAVER + 1500C iSAVER + 2200C
    input Power 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC
    input voltase 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
    frekuensi 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
    output voltase 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V
    output Power Max 1 KW Max 1.5kW Max 2.2kW Max 1kW Max 1.5kW Max 2.2kW
    output Saiki Max 5.5A Max 8A Max 12A Max 4A Max 6A Max 8A
    pager Rating IP65 IP65 IP65 IP65 IP65 IP65
    pump Koleksi phase Single phase Single phase Single telung phase telung phase telung phase
    cooling Miturut online
    kacepetan Range 1200 ~ 2900rpm