iSAVER + - Aquagem Pool Pump Frequency Inverter

Fitur Product

* Layar tutul First

* Gamblang ing desain lan operasi

* Njaba ing / mati kontrol pilihan

* Timer setelan karo 35 kecepatan pilihanipun

* Plug in & muter


  • warna:  
  • Detail produk

    Keterangan

    Nakoni, nyelidiki

    Product Features
    Setup Guide
    Fitur Product

    Setup Guide

    iSAVER + Layar Sentuh Energy Saving Pool Pump Frequency Inverter Variabel Frequency Drive - Aquagem

    iSAVER + iku pisanan layar tutul rate frekuensi ing industri blumbang, produk saka gaweyan kita ing seeking inovasi dadi kanggo nyedhiyani pengalaman customer luwih.

    Pump, kang pangguna siji paling gedhé saka listrik omah, ora mung nganggo energi sing ora perlu, nanging uga ngasilake swara pancet kang biasane ndhuwur 60, sok-sok malah nganti 70 DBA. iSAVER +  pump blumbang mesin iku sawijining solusi sing becik kanggo nyimpen energi lan sepi mlaku.

    Kanthi fungsi poto, sampeyan bisa salah siji mbukak pump ing kacepetan ingkang konstan, utawa ngeset kanggo 4 Timer kanggo operasi dina, saben karo kacepetan individu. Kanthi 80% disimpen ing kacepetan kurang, malah yen mlaku iku 24 jam dina ing kacepetan kurang, sing isih mbayar kurang. A maca konsumsi daya ing tampilan menehi idea saka carane akeh energi pump wis nggunakake ing kacepetan beda.

    Wuku

      • Gampang nyimpen nganti 80% ing kacepetan kurang
      • tingkat swara saka pump suda dening 25%
      • Timer pilihan cocok kanggo macem-macem aplikasi
      • filtrasi kinerja apik ing kacepetan ngisor, kurang kimia needed
      • A span urip luwih dawa kanggo motor lan peralatan blumbang liyane
      • kontribusi gedhe ing ngurangi GHG

     

    solusi biaya efektif

    Gumantung ing kasus individu, mbayar maneh wektu bisa kurang saka 12 sasi. Kene ngisor iki petungan atos minangka pinten sampeyan bisa nyimpen taun karo iSAVER +  mesin kolam renang pump diinstal.

    Rumah tangga karo blumbang 50m³ nglangi biasane dilengkapi pump blumbang 1HP (input 0.746kW).
    Rega listrik (per kwh) € 0,2 kwh (Source: Eurostat (nrg_pc_204))

    Ing mangsa nglangi pitu sasi, sah saben taun € 752 Sawise nginstall iSAVER +  mesin ing sistem, sah saben taun € 169
    Tabungan Annual = € 583


    model iSAVER + 1100 iSAVER + 1500 iSAVER + 2200 iSAVER + 1100C iSAVER + 1500C iSAVER + 2200C
    input Power 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC
    input voltase 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
    frekuensi 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
    output voltase 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V
    output Power Max 1 KW Max 1.5kW Max 2.2kW Max 1kW Max 1.5kW Max 2.2kW
    output Saiki Max 5.5A Max 8A Max 12A Max 4A Max 6A Max 8A
    pager Rating IP65 IP65 IP65 IP65 IP65 IP65
    pump Koleksi phase Single phase Single phase Single telung phase telung phase telung phase
    cooling Miturut online
    kacepetan Range 1200 ~ 2900rpm