iSAVER - Aquagem Pool Pump Frequency Inverter

Fitur Product

* Desain Patent fanless

* Dipikir kosmetik Stylish

* LCD High mburi karo loropaken antarmuka panganggo

* Njaba ing / mati kontrol pilihan

* Timer setelan karo 35 kecepatan pilihanipun

* Plug in & muter


Detail produk

Keterangan

Nakoni, nyelidiki

Energy iSAVER Design Patent Pool Pump Frequency Inverter - Aquagem

Mayoritas wong ora duwe idea carane akeh daya siji Pumps kacepetan blumbang sing nganggo. Ing rumah tangga karo kolam renang, pump biasane pangguna siji paling gedhé saka listrik omah, lagi cukup kuat kanggo pakaryan abot kaya backwash, nanging iki ora saya needed kanggo filtrasi utawa pumping, kacepetan dhuwur pancet ora perlu.

iSAVER punika V / F rate, ing idea saka iku kanggo ngaktifake angger kacepetan ing single speed blumbang Pumps supaya minangka kanggo nyanggupi aplikasi beda tanpa mbuang energi. Karo iSAVER, sampeyan bisa salah siji mbukak pump ing kacepetan ingkang konstan utawa ngeset kanggo 4 Timer kanggo operasi dina, saben karo kacepetan individu. (Frekuensi mesin uga dikenal minangka mata uang pump blumbang, pump blumbang mesin, blumbang kacepetan pump controller, pump blumbang kacepetan drive, pump blumbang frekuensi global drive, pump blumbang global kacepetan controller.)

Wuku

    • Gampang nyimpen nganti 80% ing kacepetan kurang
    • tingkat swara saka pump suda dening 25%
    • Njupuk kaluwihan luwih saka tingkat listrik
    • Timer pilihan cocok kanggo macem-macem aplikasi
    • filtrasi kinerja apik ing kacepetan ngisor, kurang kimia needed
    • A span urip luwih dawa kanggo motor lan peralatan blumbang liyane
    • kontribusi gedhe ing ngurangi GHG

 

solusi biaya efektif

Gumantung ing kasus individu, mbayar maneh wektu bisa kurang saka 12 sasi. Kene ngisor iki petungan atos minangka pinten sampeyan bisa nyimpen taun karo iSAVER diinstal.

Rumah tangga karo blumbang 50m³ nglangi biasane dilengkapi pump blumbang 1HP (input 0.746kW).
Rega listrik (per kwh) € 0,2 kwh (Source: Eurostat (nrg_pc_204)

Ing mangsa nglangi pitu sasi, sah saben taun € 752 Sawise nginstall iSAVER ing sistem, sah saben taun € 169
Tabungan Annual = € 583


model iSAVER1100 iSAVER2200 iSAVER1100C iSAVER2200C
input Power 1ph AC 1ph AC 1ph AC 1ph AC
input voltase 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V 220V ~ 240V
frekuensi 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz
output voltase 1ph, 0 ~ 240V 1ph, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V 3PH, 0 ~ 240V
output Power Max 1.1kW Max 2.2kW Max 1.1kW Max 2.2kW
output Saiki Max 6A Max 12A Max 4.5A Max 8A
pager Rating IP65 IP65 IP65 IP65
pump Koleksi phase Single phase Single telung phase telung phase
cooling Miturut online
kacepetan Range 1200 ~ 2900rpm