Gemflow Series Self-Priming Energy Saving Pool Pump - Aquagem Pool Pump Frequency Inverter

Gemflow Series Self-Priming Energy Saving Pool Pump

Fitur Product

* Priming Self kanggo ndhuwur utawa Kolam inground swimming

* Skin karo banyu perawatan dening electrolysis uyah

* Tambah kekuatan lan kekiatan karo dikiataken awak fiberglass

* Smart desain hydraulic mbisakake kinerja dhuwur & kurang gangguan

* Motor Kuat karo njaga termal inbuilt

* Keamanan safety kaping pindho kanggo banyu kapisah & listrik


Detail produk

Keterangan

Nakoni, nyelidiki

Energy Gemflow Series Self-Priming Pool Pump - Aquagem

Pump jantung sistem blumbang, milih hak blumbang pump bisa wigati kanggo apik pengalaman blumbang. Gemflow Series iku dirancang khusus energi priming poto nyimpen blumbang pump kanggo ndhuwur utawa ing blumbang lemah lan solusi biaya efektif becik.

Kahanan apa

  • suhu sekitar: ≤50 ℃
  • medium suhu: 5 ~ 50 ℃
  • Max. presssure apa: 0.3 MPa

model Aliran @ 8m
(m³ / h)
Sumber
(V / ph / Hz)
Power (P1) (kW) (HP) Saiki
(A)
Sambungan
(mm)
Packaging Size
(mm)
20'ft Loading (PC)
GF09 15 220-240 / 1/50 0,9 1.2 4.6 60,3 utawa 63 640X290X385 305
GF11 18 220-240 / 1/50 1.1 1.5 5.2 60,3 utawa 63 640X290X385 305
GF15 23 220-240 / 1/50 1.5 2 7 60,3 utawa 63 640X290X385 305
GF19 27 220-240 / 1/50 1,85 2,5 8.6 60,3 utawa 63 640X290X385 305
GF22 31 220-240 / 1/50 2.2 3 10 60,3 utawa 63 640X290X385 305
GF30 36 220-240 / 1/50 3 4 14 60,3 utawa 63 665X290X385 300