Ecoflow VS Variabel Speed ​​Pump - Aquagem Pool Pump Frequency Inverter

Ecoflow VS Variabel Speed ​​Pump

Fitur Product

* Panel tutul layar Full kanggo operasi gampang
* 4 Timer pilihan kanggo 24 jam mlaku
* Dibangun ing njaga termal
* IP55 & kelas F
* Bukaan sawetara nyedhot: 2.5m
* Uni Universal kanggo loro 50mm lan 63mm pipe karya (welingan)
* 3 kontrol njaba pilihan


Detail produk

Nakoni, nyelidiki

ecoflow vs pisanan layar tutul lengkap kacepetan global pump blumbang

SMART FULL LAYAR VSP

The Ecoflow VS punika paling biaya global efisiensin pump blumbang kanggo pribadi blumbang. Karo energi nyimpen nganti 80% ing kacepetan kurang, pemilik blumbang bisa nyimpen nganti 2000 Euros ing 5 taun span rata-rata urip. pump punika atur-progametangium nganti 2,5 m ndhuwur tingkat banyu.

Sampeyan bisa mbukak 24 jam karo 4 Timer yen dibutuhake tanpa gadhah kanggo sumelang bab swara, iki amarga nganggo 25% tenang saka pump kacepetan siji tradisional.

welingan bisa dadi salah siji 50 utawa 63mm miturut dikarepake customer.

Kontrol external pilihan (RS485, input digital utawa output relay) bisa nyedhiyani sampeyan solusi sing luwih apik kanggo sistem blumbang.

ecoflow vs kacepetan global fitur pump blumbang pisanan layar tutul lengkap

Technical paramèter

ecoflow vs pisanan lengkap layar tutul blumbang kacepetan global kumpa parameter technical

Performance kurva

ecoflow vs pisanan layar tutul lengkap kacepetan global kurva kinerja pump blumbang