About Aquagem

Aquagem Electric Limited is a pool accessories manufacturer and supplier based in Panyu, Guangzhou, China. We are dedicated to developing and supplying smart and energy saving products to global customers, to start with, a variable frequency drive for single speed pool pumps.

Kita misi kanggo njaga kedhaftar blumbang seneng penak lan paedahing kawruh kanthi teknologi pinter lan ngurangi print mlaku karbon dioksida kita, iki serves minangka panuntun dhumateng kita karya saindhenging pangolahan R & D, produksi, dodolan, marketing & layanan, etc.

bab kita 01 - Aquagem

Pengalaman customer

pengalaman customer kabeh. Saben panganggo blumbang pantes biaya-efektif + kualitas apik + dipercaya sistem blumbang supaya metu paling investasi lan seneng urip blumbang kulawarga.

The pursuit of a better customer experience in products like frequency converter, inverter pool pump, various pumps and our service is an everlasting motivation at Aquagem, which made our work meaningful.

Technical R & D

In a company that revolves around customer experience, technical R&D is no exception. It's all about researching and developing a product customers need, this mentality in return leads us to better idea of innovation in the frequency inverter, inverter pool pump and variable speed pump we are developing now.

Tumuju déning insinyur pangareping 6 kang keahlian ing VFD lan teknologi mesin, kita bangga duwe tim R & D kuwat sing terus-terusan teka munggah karo gagasan inovatif.

Quality Control

Kabeh produk liwati pengawasan kuat kualitas kita sadurunge delivery, ngandhut anti teyeng, anti-Kelembapan, perawatan jampel Boards elektronik, test fungsi electrical produk koma-rampung, test tuwa ing 60 degree Celsius, lan kebak pengawasan kinerja ing produk rampung, simulasi produk ing proses test intensifikasi referring kanggo macem-macem faktor mengaruhi produk tuwa ing kahanan nyata.


Aquagem Factory