About Aquagem

Aquagem Electric Limited punika aksesoris blumbang supplier based in Panyu, Guangzhou, China. We are kebon ngembangaken lan nyediakke produk daya pinter lan energi kanggo pelanggan global, kanggo miwiti karo, drive frekuensi global kanggo Pumps blumbang kacepetan siji.

Kita misi kanggo njaga kedhaftar blumbang seneng penak lan paedahing kawruh kanthi teknologi pinter lan ngurangi print mlaku karbon dioksida kita, iki serves minangka panuntun dhumateng kita karya saindhenging pangolahan R & D, produksi, dodolan, marketing & layanan, etc.

bab kita 01 - Aquagem

Pengalaman customer

pengalaman customer kabeh. Saben panganggo blumbang pantes biaya-efektif + kualitas apik + dipercaya sistem blumbang supaya metu paling investasi lan seneng urip blumbang kulawarga.

Nguber saka pengalaman customer luwih ing produk kaya rate frekuensi, macem-macem Pumps lan layanan kita iku sawijining motivasi langgeng ing Aquagem, kang digawe karya kita migunani.

Technical R & D

Ing perusahaan sing revolves sak pengalaman customer, technical R & D ora istiméwa. Iku kabeh babagan nggoleki lan ngembangaken produk pelanggan kudu, mentality iki ing bali ndadékaké kita idea luwih saka inovasi ing mesin frekuensi lan Pumps kita ngembangaken saiki.

Tumuju déning insinyur pangareping 6 kang keahlian ing VFD lan teknologi mesin, kita bangga duwe tim R & D kuwat sing terus-terusan teka munggah karo gagasan inovatif.

Quality Control

Kabeh produk liwati pengawasan kuat kualitas kita sadurunge delivery, ngandhut anti teyeng, anti-Kelembapan, perawatan jampel Boards elektronik, test fungsi electrical produk koma-rampung, test tuwa ing 60 degree Celsius, lan kebak pengawasan kinerja ing produk rampung, simulasi produk ing proses test intensifikasi referring kanggo macem-macem faktor mengaruhi produk tuwa ing kahanan nyata.

Aquagem Factory